2022年3月1日 星期二

Конспект дискусії з українського питання

Конспект дискусії з українського питання

 

У мене з двома друзями буде відеозустріч, мета якої — знову зібратися, але неодмінно обговорюю Україну, особливо чи спровокує вона ядерну війну. Оскільки ефективно висловити свою особисту думку на відео з подібних питань важко, я записую свою позицію та сподіваюся у вигляді плану дискусії.

 

основний аргумент

Деякі прокитайські зауваження щодо ринку виправдовували дії Росії, посилаючись на минулу гегемоністську поведінку Сполучених Штатів, або зусилля Росії щодо самозахисту та боротьби з оточенням і придушенням, або поштовхом українського президента до неонацизму.

Моя думка хибна з таких причин: по-перше, Росії не загрожує безпосередня небезпека. По-друге, вступ сусідніх країн до НАТО не означає оточування їхніх зовнішніх портів, тому що країни НАТО завжди мали нормальний обмін з Росією, і це в рамках Суверенітет України, і Характерною рисою нацизму є переслідування усталених етнічних груп.Наприклад, Німеччина дозволила натовпу переслідувати і бити євреїв на лінії.Така ситуація не відбулася.

Тому російська сторона поспішно направила війська для заглиблення в Уран, що значно перевищило заяву, озвучену перед вторгненням, що вона направить миротворчі війська лише до східного регіону України.

 

Проросійські українські сили

Так звані проросійські збройні сили насправді досить слабкі, і вони повністю поступаються афганським, бо не мають навіть стабільної медіа-пропаганди та репортажів.

Відповідно, вторгнення Путіна в Україну, яке порушує міжнародний порядок і спричиняє гуманітарні катастрофи, має бути абсолютно засудженим.

 

уроки історії

США розгромили режим Хусейна, що призвело до довгострокової нестабільності на Близькому Сході, особливо в Сирії. Велика кількість біженців приховує велику кількість злочинів, особливо торгівлю людьми. Сполучені Штати можуть триматися осторонь, але Європа все ще страждає від цього гіркого фрукта. Але і США засвоїли урок. Він знає, що регіональна стабільність важливіша за антидиктатуру. Тому певною мірою диктатура в деяких регіонах відповідає інтересам Сполучених Штатів. Це пояснює ранню стриману реакцію Сполучені Штати не хочуть, щоб Путін пішов у відставку.

У Середземному морі набагато слабкіший Близький Схід залишається таким. Якщо Росія вийшла з-під контролю, її вплив на країни ЄС неможливо уявити. Європа постраждала від півдня, і важко сказати. Звісно, ​​я не хочуть, щоб його історія повторилася на півночі, тому країни НАТО також дуже стримані в перші кілька днів.

 

Характеристика політиків у демократичних країнах

Усі вони підкоряються волі народу і прокладають собі та своїй партії дорогу на наступних виборах, потужний антивоєнний рух змінив підхід Європи, а Путін вийшов за межі підходу миротворців та Удонга, зробивши Європу неприйнятною.

 

стратегічний кут

Сама Україна – старовинна країна з унікальним культурним фоном, а також велика індустріальна країна, їй бракує лише сучасної зброї. Постачання передової зброї з країн НАТО дозволить їй тривалий час воювати з російською армією, що є фатальним моментом очікування Путіна швидкого вирішення проблеми. Це нещодавній приклад вторгнення Комуністичної партії Китаю Ден Сяопіна до В’єтнаму. Успіх В’єтнаму не означає, що це можливо сьогодні, а сучасна війна в основному залежить від витонченості технологій, а не від кількості. Росія залишила велику кількість зброї часів холодної війни. Її ВВП посідає одинадцяте місце, нижче, ніж Бразилія та Канада. Видно, що вона була у фінансових труднощах, і є гроші на розробку нової зброї.

 

кут новин

Автор використовує хмарні технології для безпосереднього читання українських, білоруських та російських газет. Найбільше українське незалежне інформаційне агентство ЗМІ, масштаби війни, про які повідомляють західні чи китайські ЗМІ, здаються меншими та менш сенсаційними, наприклад, напад на село, про яке повідомлялося, постраждало лише кілька десятків людей, від дванадцяти до Медаль Героя (половина з них загинула) також відображала бойову обстановку, принаймні, основні сили української армії не воювали з російською армією. Хоча Україна звинувачує російських військових у скоєнні військових злочинів, згідно з повідомленнями, російські військові досі суворо дисципліновані. Наступного тижня у Чорному морі буде погана погода, і російські війська не зможуть висадитися, щоб допомогти йому заробити трохи часу.

Білоруські газети дуже стримані і не хочуть, щоб громадяни знали про ситуацію війни, повідомляючи, що її елітні війська зібралися і готові піти. Але він повинен прорахувати економічні санкції Заходу, і він, можливо, не зможе з’їсти і піти.

Повідомлення в російській газеті, яку веде багатий бізнесмен, також вказує на те, що битва не була в розпалі.

Репортажі китайською мовою або онлайн-ЗМІ відповідають лише китайським смакам, тобто західна їжа готується як танська їжа, в основному говорить сама за себе і лише відображає її політичну позицію. Західні ЗМІ мають свій унікальний стиль, який відображає той факт, що самі ЗМІ не можна відокремити від суті своїх товарів, а щоб вижити, вони повинні відповідати смакам своєї аудиторії. Історія вчить нас, що ми не можемо жити без товарів, але не довіряємо їм повністю.

 

культурний зрушення

В Україні є патріотизм і героїчні жертви для захисту території, але ми також побачимо масовий вихід. У сучасному суспільстві світ — дім, де панують демократія, свобода і стабільність. Там ми стали новою культурою інтернаціоналізму, появою нового покоління міжнародних громадян на планеті. Якщо українці бачать кращі місця для імміграції, наприклад Німеччину та США, вони не можуть сказати, що вони непатріотичні.

 

теорія ігор

Чарівник-математик Джон Форбс Неш отримав Нобелівську премію з економіки за те, що довів, що будь-яка боротьба має локальну рівновагу, тобто якщо ми з’єднаємо всі стратегічні поведінки обох сторін у одну поверхню, усі вони прийдуть до певної точки. приймається всіма, інакше ця сторона програє. У сучасній війні ймовірність появи божевільних вкрай мала. Навіть диктатори підвладні деяким людям і деяким національним інтересам. Тому ця криза зробила крок вперед. Для узбецької сторони будь-які виграші не компенсують її майбутніх потреб стикаються з довгостроковими економічними втратами. Не забуваймо, що коли старий Буш не прийняв угоду про скорочення ядерної зброї, запропоновану Горбачовим, гонка важких озброєнь остаточно затягнула економіку Радянського Союзу та призвела до розпаду Радянського Союзу, про що Путін не залишить без уваги.

 

Китайсько-російський союз

Причина, чому Китай і Росія не змогли утворити союз, полягає в тому, що тоді був Комінтерн, і група малих країн була приманкою комуністичного боса.Цей історичний фактор зник. І Китай, і Росія відчувають однакову облогу Сполучених Штатів. Австралія звинувачує Китай у тому, що він отримав російську пшеницю в момент війни. Це не тривіальна справа. У будь-якому випадку, Китай уже навмисно розробив внутрішній обіг, щоб протистояти економічним труднощам Сполучених Штатів. Початковий намір ініціативи «Один пояс і шлях» полягав у з’єднанні з Європою, але тепер це вже неможливо. Також гарна ідея з'єднуються з Росією і охоплюють країни Центральної Азії.

 

ядерний шантаж

Якщо Росія почне ядерну війну, вона вб’є себе. Навіть якщо вона підірве одне або два американських міста, Сполучені Штати не загинуть. Навпаки, лише в звичайній війні Сполучені Штати та Європа мають можливість знищити Росію . Отже, ядерної війни не буде, але ядерний шантаж працює. Давайте подивимося, що Сполучені Штати відповіли на кризу з хімічною зброєю в Сирії 59 крилатими ракетами у 2017 році. Чому вони запустили крилаті ракети, щоб не допустити просування російської армії в Україну? Відповідь дуже проста, у Росії велика кількість ядерної зброї, тобто маленької Малої Північної Кореї, ядерний шантаж також має контроль над Сполученими Штатами. Підвищення ядерного рівня Путіним просто хоче стримати військову підтримку України та Європи з боку Європи.

 

Тайванський питання

Дурно для Байдена вискочити з першого разу і сказати, що Сполучені Штати не будуть втручатися у військову справу. Байден не піде на ризик ядерної бомби, щоб протистояти КПК, яка має велику кількість ядерної зброї. Такий козир, який використовує лише економічні санкції або навіть надає зброю, дуже невигідний для Тайваню. Для нього безглуздо посилати будь-яких чиновників відвідати Тайвань.

 

Довгостроковий вплив на Росію

Беззаперечним фактом є те, що Росія зазнає довгострокових економічних санкцій. Тому що незалежно від того, яким буде його наступний крок, навіть якщо він повністю виведе свої війська (я вважаю, що він повинен залишити деякі війська в Удоні), у західних країн немає виправдання для скасування всіх санкцій.

 

SWIFT

Це просто глобальна клірингова система, яка зручна для певної сторони, наприклад, сьогодні ввечері має бути погашена велика сума грошей, а отримана велика сума грошей, тож система може здійснювати хеджування. Без цієї системи, ЦБ Росії має зробити більше, але все одно гроші є, платити за операцію все одно можна.

Без вірусів. www.avast.com

 

沒有留言:

張貼留言